Accommodaties

Vakantie in alle vormen

Op dit moment zijn de volgende accommodaties beschikbaar:

A: Kamers voor 1 tot 4 personen
B: Appartementen
C: Groepsruimte

 

A: Kamers voor 1 tot 4 personen

Vue Sancy
De kamer Vue Sancy heeft een éénpersoonsbed (90 x 200) en een tweepersoonsbed (140 x 200), met een kleine zithoek en openslaande deuren naar het terras. Naast de kamer ligt de badkamer met douche en toilet. U heeft vanuit uw raam uitzicht op de Puy de Sancy.

 

Chambre de Mamie
De kamer Chambre de Mamie heeft een tweepersoonsbed (140 x 200) en een wastafel. Douche en toilet zijn op dezelfde verdieping.
De kamer is nostalgisch ingericht.

 

La Source

De kamer La Source heeft een tweepersoonsbed
(140 x 200) met daarboven een éénpersoonsstapelbed
(90 x 200) en een wastafel.
Douche en toilet zijn op dezelfde verdieping.

 

 


Chambre de Famille

De kamer Chambre de Famille heeft een royaal tweepersoonsbed (140 x 200) en twee éénpersoonsbedden (90 x 200). Er kan een opklapbed of een kinderbedje bijgezet worden. Er is een wastafel aanwezig. Douche en toilet zijn op dezelfde verdieping.

 

 

 

U huurt de kamers inclusief beddengoed en handdoeken, met of zonder ontbijt. De huiskamer en keuken zijn voor gemeenschappelijk gebruik. De kamer Vue Sancy heeft een eigen badkamer. De andere kamers delen twee douches en twee toiletten.

  Informatie over arrangementen » Prijzen van accommodaties » Reserveren » Terug naar accommodaties »

   

  B: Appartementen

   

  BI Vakantiewoning De Nostalgite  Deze vakantiewoning voor 4 personen is nostalgisch ingericht en heeft een authentieke houtkachel. Op de benedenverdieping vindt u de woonkamer met eettafel en keukenhoek. Op de 1e verdieping is een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (90 x 200), een badkamer met een douche en een apart toilet. In de slaapkamer op de tweede verdieping staat een groot twee tweepersoonsbed (160 x 210).

  Eén klein huisdier is toegestaan.

   

  BII Vakantiewoning De Vier Seizoenen

  Deze vakantiewoning voor 4 personen heeft op de benedenverdieping een woonkamer met eettafel en keukenhoek. Op de 1e verdieping is een slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden (stapelbed (90 x 200)) en een badkamer met douche en toilet. Op de ruime zolder is een tweepersoonsbed (140 x 200) en een kinderbedje aanwezig.
  De trap is speciaal ontworpen voor smalle ruimtes.
  De doorgangen naar de kamers zijn uniek!  BIII Appartement L’Ensemble

  Deze  accommodatie bestaat uit alle vier de gastenkamers (Zie A) gezamenlijk, met daarbij de eetkeuken en zitkamer van de groepsruimte. Hierdoor is deze combinatie van ruimtes een appartement voor 12 personen, geschikt voor zelfverzorging.

   

  C: Groepsruimte
  De groepsruimte  is dezelfde accommodatie als appartement L’Ensemble. De bijbehorende zitkamer van 60 m2 is geschikt zijn voor het geven van allerlei cursussen. Afhankelijk van de soort cursus kunt u werken met 10 tot 16 cursisten.


  Als u de Nostalgite en de Vier Setzoenengite en L’Ensemble tegelijkertijd huurt kunt u nu al met veel mensen komen. De officiële capaciteit is 20 personen, maar er kunnen gemakkelijk wat bedden bij gezet worden. Met wat goede wil en extra matrassen kunnen er zeker 24 mensen slapen.

 

Informatie over arrangementen » Prijzen van accommodaties » Reserveren » Terug naar accommodaties »