Meer informatie

Wie kent ze niet, die vele authentieke Franse dorpjes? Voissières is precies zo'n dorpje; het telt niet meer dan 20 huizen. Het is gelegen in de gemeente Chambon-sur-Lac, in het departement Puy-de-Dôme. Het ligt 40 kilometer ten zuid-westen van Clermont Ferrand, in het hart van Frankrijk dus. Dit is een prima vakantiegebied, dat zowel in de zomer als 's winters veel te bieden heeft.


Rust en ruimte met veel mogelijkheden

Le Relais de Voissières biedt mogelijkheden voor diverse doeleinden. Het is de juiste plek voor o.a.:

  • Genieten van het afwisselende landschap; bergen met bossen en weiden, ruige vulkaanresten, beekjes en meren;
  • Bezoek aan allerlei bezienswaardigheden, zoals kastelen, kerken en musea;
  • Sportieve activiteiten, zoals fietsen, wandelen, winter- en watersporten;
  • Het geven van cursussen waarbij een rustige, groene omgeving onderdeel is van het programma of gelegenheid geeft te ontspannen na de inspanning van de cursus.
  • Er is een groepsruimte van 60 m2, bestaande uit een eetkeuken en een zitkamer, die ook ingericht kan worden als cursusruimte. U kunt hier zelf voor uw groep koken of de gastvrouw vragen de avondmaaltijd te verzorgen.
  • Er is zijn vier gastenkamers.
  • Alle kamers gezamenlijk vormen het appartement l'Ensemble, waar gemakkelijk 12 mensen kunnen verblijven. U kunt ook nog één van de (of beide) kleinere vakantiewoningen erbij huren. Dan hebt u nog meer slaapplekken.
Kortom, voor ieder wat wils! Meer over de locatie en omgeving » Bekijk foto's van de locatie en omgeving »

Comfortabel, maar wel betaalbaar

Le Relais de Voissières biedt diverse accommodaties aan; voor zowel kleine als wat grotere gezelschappen is ruimte. De accommodaties zijn modern ingericht met sfeervolle accenten, en hebben alle basisvoorzieningen. Overbodige luxe zult u niet vinden, maar het is zeker comfortabel.

 

Meer over de accommodaties » Meer over de arrangementen »

Meer over uw gastvrouw

De eigenaar van Le Relais de Voissières is Livia van Eijle. Ze is geboren in 1951, trouwde, kreeg 2 kinderen. Na een leven in politiek en onderwijs en haar scheiding in 2000 stond ze voor de keus: ga ik echt proberen in Frankrijk iets op te bouwen of blijft het bij dromen? Maar waar dan? En wat wil ik dan doen?

Het werd een oude boerderij in de Auvergne. Groot genoeg om er te wonen en ruimte te creëren voor anderen. Mensen, die vakantie willen houden. Mensen, die cursussen willen geven. Mensen, die willen genieten van rust en een mooie omgeving.